donderdag 4 september 2014

Crea Weekend Najaar Hardenberg

Crea Weekend najaar Hardenberg 2014

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 kun je Digiscrap Digitaal scrappen en Digiscrap Fotoservice weer vinden op de Crea Weekend Najaar beurs in de Evenementenhal te Hardenberg.


Ontdek wat je allemaal met Digitaal scrappen kunt doen! Maak kennis met de Digiscrap.nl designers of kom meer te weten over het toepassen van Digitaal scrappen in jouw fotoboek! Met Digitaal scrappen kun je natuurlijk nog veel meer doen: namelijk ontwerpen van een canvas of ansichtkaart. Je kunt het heel persoonlijk maken maar natuurlijk ook ’n professionele uitstraling geven. De mogelijkheden met Digiscrappen zijn bijna onbeperkt.


Een beursweekend vol met schitterende acties:
Iedere beursdag verloten wij op de stand twee kortingsvouchers voor een gratis fotoboek van Digiscrap Fotoservice. Want voor het afdrukken van jouw fotoboek moet je bij Digiscrap.nl zijn!

- Ook gaan we op Digiscrap.nl weer gratis toegangskaarten verloten.
- Een week lang korting op alle Digiscrap Fotoservice producten!
- Het hele beursweekend fikse korting op veel Digiscrap producten in de Digiscrap Winkel, een cadeautje van de Digiscrap Designers!Ben je creatief of op zoek naar een creatieve hobby? Dan is dit dé beurs voor jou! Ontdek de vele trends en ontwikkelingen op creatief gebied, doe inspiratie op bij de demonstraties en ga zelf aan de slag door verschillende workshops te volgen!


Waarom deze beurs bezoeken?
- Je vindt hier de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobby gebied
- Volg vele en diverse workshops voor volwassenen en kinderen
- Deskundig advies van de exposanten/deelnemers
- Demonstraties


Geen opmerkingen:

Een reactie posten